Mental trening i vår?


Mental trening i vår? Les om vårt online-kurs her:


Det nettbaserte kurset Mental Styrketrening brukes av både privatpersoner og bedrifter.

 

Coperio og RAW Trening AS har samarbeidet om å utvikle Mental Styrketrening, som har vært tilgjengelig siden våren 2017. I løpet av det første året har antallet brukere vokst sakte men sikkert, både blant enkeltpersoner og i private og offentlige bedrifter.


-Programmet er for de som ønsker å bruke sin mentale kapasitet bedre, sier professor i klinisk psykologi Tore Stiles. Tore er grunnlegger av Coperio og er engasjert i å utvikle digitale produkter som er med på å bidra til at mennesker i større grad vil være i stand til å trene opp sine mentale evner selv. Mental Styrketrening er en del av denne satsingen hos Coperio.

I programmet møter man mental trener Cecilie Ystenes ved RAW Trening, som deler vitenskapelig dokumenterte teknikker og øvelser innen mental trening.


– Jeg hadde et stort ønske om å utvikle et nettbasert program som alle kan bruke og ha tilgang til. På denne måten håper jeg terskelen blir lavere for å sette mental trening i system og trene i sitt eget tempo, sier Cecilie Ystenes.


Mental trening i digital drakt

I programmet får du tilgang til dybdeintervjuer om hvordan andre bruker mental trening i sin hverdag.

I treningsprogrammet får man tilgang til videoer, tekst, øvelser og lydfiler som skal bidra til at man får trent opp sine                                                             ferdigheter – når man vil og hvor man vil.


-Det er det som er så bra med å ha et nettbasert program å tilby våre kunder. Du har tilgang til gode råd og nyttige peptalks når du har behov for det- uavhengig av om en coach eller mental trener er tilgjengelig der og da, sier Coperios prosjektleder Tone Lise Dahl.

En av forskjellene mellom å lese en bok om mental trening og dette programmet, er at dette åpner opp for en aktiv prosess der man umiddelbart kan begynne å jobbe med seg selv. Det er også muligheter for å sende meldinger med Cecilie.

Programmet bruker en sikker IT- løsning levert av Checkware som tilfredsstiller kravene i Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgssektoren i Norge. Man kan bruke både PC, nettbrett og mobil.


En lønnsom investering

I dagens arbeidsliv så er det mange som opplever å stå i krevende endringsprosesser. Mange kjenner også på at det fastsettes mål og krav som fører til at man føler seg stressa. Å tilby dette programmet til ansatte kan vise seg å være en lønnsom investering for bedrifter. Programmet gir konkrete verktøy og kan bidra til økt bevisstgjøring, som gir mulighet for mental styrketrening.  


-Hver dag jobber jeg med ledere og medarbeidere på de samme mentale ferdighetene som vi setter fokus på i programmet, med det mål om å gjøre de mer effektive, redusere stress og sykefravær, samt bygge opp den selvtilliten som kreves i et samfunn som stiller stadig høyere krav til endringsvilje og krav på høye resultater på kortere tid, forteller Cecilie.


Å investere i at ansatte kan bruke tid på mental trening vil kunne sende et signal om at arbeidsgiver bryr seg om sine ansatte og deres mentale helse. Å investere i ansattes mentale helse er i følge professor Tore Stiles viktig fordi det øker livskvaliteten, reduserer helseplager og øker prestasjonsevnen.


Mental Styrketrening er en del av en innovativ satsing av nettbaserte programmer som skal hjelpe mennesker med å trene opp sine mentale ferdigheter. Programmet tilbys til kun kr 1998,- pr år. Du kan bestille programmet her.