For å bestille koronatest, ring oss på telefon

95 52 09 67, eller bruk kontaktskjemaet nedenfor.

 
 
 
 
 

Koronatest

Vi tar ikke inn personer med mistanke om aktiv infeksjon av koronaviruset.


Vi utfører tester for Covid-19 ved PCR-test og hurtigtest.


Ved en hurtigtest får du svar i løpet av 15 minutter. Vi har også tester som gir svar på allerede gjennomgått infeksjon (har hatt korona) og om du er langvarig beskyttet. Testene gjenkjenner også de nye mutasjonene.


Vi utfører tdisse testene ved våre lokaler hos Reisevaksiner i Olav Tryggvassons gate 2B. Vi er også mobile – ring oss for nærmere info: 95520967.


Type tester med beskrivelse og pris finner du her.


NB: Hvis du tror du kan være smittet av korona, ber vi deg avbestille timen og ta en test ved en av kommunens teststasjoner.


Bedrifter

Vi drar ut til våre kunder og utfører tester på arbeidsplassen.

Kontakt oss for direkte avtale og pris.

Oversikt over type korona-tester finner du her.


Arrangement

Skal du avholde arrangement og ønsker å øke antall publikum etter krav om negativ korna-test? Vi har hurtigtester  som gir svar i løpet av 15 minutter. Vi kommer til deres lokaler og tar prøvene i forkant av arrangementet. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på kontaktskjemaet eller ring oss på 95 52 09 67.


Reise

Hvis du skal ut og reise, har vi PCR-tester og antistoff-tester som aksepteres av de fleste flyselskap og destinasjoner. Ta kontakt med selskapet du skal reise med og undersøk reglene for landet du skal reise til, og spør oss gjerne om informasjon for type prøvesvarmetode.


Andre prøver

Vi tilbyr også et stort antall andre tester (blodprøver o.l.).

Les mer om dette her.